BENVINGUTS AL MEU RACÓ

Aquest és un espai on vull transportar i compartir moltes de les coses que hem barrinen pel cap. Alguns cops vivències personals i uns altres simplement sensacions i visions de tot el que ens envolta.
Espero que gaudiu dels comentaris o escrits que apareguin en aquesta finestra.


dilluns, 9 de març del 2015

GENERACIONS FUTURES

Us heu parat a pensar algun cop quina és la situació en la que vivim?

Heu parat per un instant a mirar el vostre entorn i als que us acompanyen en el camí de la vida?

No hem negareu que som uns privilegiats, uns privilegiats amb una gran pega, mai tenim prou, mirem les nostres possessions i sempre ens semblen poc.

Vivim instal·lats en l’egoisme, com si ens hagués desaparegut la visió perifèrica i fóssim uns autòmats amb un únic objectiu i direcció: Jo, Jo i desprès Jo.

Tot el nostre ser gira al voltant dels diners, arribant a classificar-nos per la quantitat que en posseïm, la casa en que vivim, el cotxe que conduïm o la roba que vestim, i així un llarg etc que mai s’acaba.

Se’ns escapa el més essencial, ho tenim permanentment als nostres nassos però estem tan absorts intentant aconseguir la nostra riquesa econòmica que no ho veiem i arribarà el dia que serà massa tard per poder-ho recuperar.

Obrim els ulls a la vida, a viure el dia a dia amb la família, amb els amics, a gaudir d’un mateix, deixant anar la ment i oblidant-nos a estones d’aquest sistema consumista del qual ens ha tocat formar part.

Demostrem al nostre entorn que no fa falta tenir, aparentar o demostrar res per ser algú i viure la vida en plenitud.

Que els diners son importants en aquesta societat es evident, però també es essencial fer veure als nostres fills que la consola de torn, les sabates o roba de marca, l’smatphone d’última generació o molts altres capritxos que ens demanen, no son vitals per poder obtenir la tan anhelada felicitat.

Necessitem que els joves d’avui comencin a evolucionar en aquest aspecte, que siguin més humans, més empàtics i que poc a poc deixin de valorar a les persones depenent del seu poder adquisitiu, d’aquesta forma es valoraran pel que son i no pel que tenen.


Els nostres fills poden tenir una oportunitat, no la desaprofitem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada