BENVINGUTS AL MEU RACÓ

Aquest és un espai on vull transportar i compartir moltes de les coses que hem barrinen pel cap. Alguns cops vivències personals i uns altres simplement sensacions i visions de tot el que ens envolta.
Espero que gaudiu dels comentaris o escrits que apareguin en aquesta finestra.


divendres, 27 de febrer del 2015

Companya de Viatge


La Mort,

Companya fidel en el nostre camí, sempre present i pendent de cada moviment, passiva, freda i calculadora sap esperar el seu moment per sortir a escenificar l’últim paper en el cicle de la vida.

Quan arriba l’obra fina, es vesteix de gala, és l’hora d’actuar, com sempre serà la protagonista, sap que és el que s’espera d’ella i no té intenció de decebre a ningú.

Observa amb gran plaer al públic present que s’aplega al voltant de la seva obra esperant amb angoixa la seva aparició.

I de sobte, apareix i desapareix en qüestió d’uns segons, enduent-se amb ella crits, plors i tristors, fent-li saber que ha tingut una actuació estel·lar, impol·luta, digna de les millors actrius del moment.

Té una relació molt estreta amb la malaltia, amigues inseparables, formen un equip colpidor. On la primera desenvolupa i dona forma a l’obra deixant en les seves mans el final.

A vegades apareix sense avis previ, actuant sense públic, recollint totes les critiques i reconeixements i a l’hora demostrant al món la seva força i el seu poder.

Ha begut de la calç de l’eterna joventut, ja que vaga per aquest món d’ençà que va aparèixer el primer anhel de vida.

Reina de reines, jutja i és jutjada sense arribar-se a qüestionar el seu mandat existencial i sent impossible la seva destrucció.

Obrim la ment i deixem fluir les paraules fins a la linneà que separa els llavis del precipici. Deixem-les saltar, deixem-les volar, deixem que ressonin en l’aire fent particip a tothom dels nostres pensaments i recollint experiències i visions diferents.
Parlem d’ella com qui parla del temps, és l’única manera que tenim per guanyar-la, almenys moralment.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada