BENVINGUTS AL MEU RACÓ

Aquest és un espai on vull transportar i compartir moltes de les coses que hem barrinen pel cap. Alguns cops vivències personals i uns altres simplement sensacions i visions de tot el que ens envolta.
Espero que gaudiu dels comentaris o escrits que apareguin en aquesta finestra.


dimarts, 3 de febrer del 2015

Una Nit Daurada - Capitol I

Diari d’Abord – 22 de Novembre del 2014

La primera prova havia arribat, la sensació era de calma però la veritat es que tothom estava ansiós per posar en marxa la maquinaria que els permetés tornar a la terra.

L'AMPA i la Comissió de Festes havien decidit que el punt de trobada seria el planeta Tatooine, mes exactament la cantina de Mos Eisley, on normalment no pots espera res de bo dels essers que la freqüenten, però en aquella ocasió es va reserva per a la gran festa. 

Van començar a arribar.  Amb cada persona que entrava es feia patent si anava disfressada o era un habitant de la galàxia.  A dins lambient era el de les grans ocasions, es respirava una atmosfera familiar extraordinària, estava ple de nens que..... corrien, ballaven, jugaven i reien envoltats daquella innocència que els caracteritza.

De sobte com si es pares el temps es va fer un silenci colpidor. La porta es va obrir i.... allí estava, la sala al complet es feia creus del que tenia al davant. Sense donar temps a reaccionar va començar a caminar i com si dels raig del sol es tractes enlluernava a tot aquell que es trobava a prop seu.

Havia un sense fi de disfresses, des de les mes característiques fins a les mes originals però aquella... Aquella era superba i amb un punt doriginalitat extraordinari.

Per un instant va venir a la ment dels assistents que aquella persona podia ser el jedai que anhelaven trobar. Sels feia estrany que un autòmat pugues ser lescollit però hi ha cops que el destí es molt capritxos així  que els encarregats de buscar-lo van decidir no perdre de vista aquell esser.
Enmig dun tsunami de flashos provocats pel concurs de disfresses que sestava duent a terme, en chewbacca va explicar als membres de lescola presents que, per a poder realitzar la següent prova haurien danar fins a Alderaan, també els va advertir que anessin en conte perquè la seva presencia a la galàxia no havia passat inadvertida. Jabba el Hutt estava preguntant molt insistentment per ells i això no era una bona noticia.

Així doncs lescola sabia quin tenia que ser el proper pas en la recerca del seu cavaller, tot i que sadvertia un camí ple dentrebancs...


Al final de la nit es van donar els resultats del concurs de disfresses, a ningú li va estranyar que un dels vencedors fos aquell autòmat daurat al que tothom anomenava C3PO.

1 comentari:

  1. Passaré una serie de capítols que tenen a veure amb el fil conductor que porta l'escola de les meves filles aquest any.

    La idea és fer una història a partir de les festes i esdeveniments que es viuen a l'escola.

    ResponElimina