BENVINGUTS AL MEU RACÓ

Aquest és un espai on vull transportar i compartir moltes de les coses que hem barrinen pel cap. Alguns cops vivències personals i uns altres simplement sensacions i visions de tot el que ens envolta.
Espero que gaudiu dels comentaris o escrits que apareguin en aquesta finestra.


diumenge, 11 de gener del 2015

Una Nova Esperança - Proleg

Any 2014-2015

El viatge dut a terme a la lluna el curs passat, no es va poder culminar amb la tornada a la terra. A causa d’aquest imprevist la nau on viatjava l’escola es va quedar suspesa a l’espai, sense rumb.

Transcorregut el temps, un camp gravitacional atreu la nau cap al que s’intueix serà un nou repte, va directament cap al planeta Coruscant.

Aquest curs el col·legi Claver s’endinsa en l’univers STAR WARS.
Els alumnes de l’ESO, amb l’elecció del fil conductor, ens han avocat a una aventura on l’Imperi Galàctic serà el perill a tenir en compte.

Sense marge d’error l’AMPA, la comissió de festes i l’EPM sota la supervisió de l’escola han agafat el comandament de la nau per intentar sortir il·lesos de la situació en que es troben. La primera decisió és  contactar amb l’Aliança Rebel. Aquesta, lluita per acabar amb la tirania de l’Imperi i així poder restablir la República Galàctica.

Després de contactar amb l’Aliança, l’escola surt amb una nova missió sota el braç; els hi han explicat que l’única oportunitat que tenen per poder emprendre el viatge de tornada és trobant un “Jedai”, però no ho pot ser qualsevol, ha de sortir de dins de l’escola, de la comunitat jesuïta.

Els “Jedais” es caracteritzen per la seva vocació espiritual i el seu servei a la comunitat. La seva filosofia de vida està lligada al Respecte, la Lleialtat, el Control, l’Educació, la Il·luminació i l’Aprenentatge.

És a dir, tant l’escola com aquests cavallers caminen en la mateixa direcció.

Així doncs, s’acorda una sèrie de proves per trobar a l’escollit. S’haurà d’organitzar una festa de disfresses, confeccionar un arbre de Nadal i preparar una carrossa. La prova final es produirà durant la Festa Claver on s’espera poder donar a conèixer qui és la persona que ens retornarà a casa...

 Qui serà l’escollit?

 Prepara’t per gaudir d’aquesta nova aventura!!

1 comentari:

  1. Passaré una serie de capítols que tenen a veure amb el fil conductor que porta l'escola de les meves filles aquest any.

    La idea és fer una història a partir de les festes i esdeveniments que es viuen a l'escola.

    ResponElimina